Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen lek, men den är kär....




När jag tänker på dig blir jag glad
När jag ser dig blir jag harmonisk
När jag pratar med dig blir jag lycklig

och stolt....

för jag ser det ingen annan ser

du bär en himmel i ditt hjärta




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-17 10:31



Bookmark and Share


  L.byström
Sista meningen var vacker...\"en himmel i ditt hjärta\"..fint!
2008-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson