Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggbilder


2 skuggbilder är allt
Som återstår

Av det som en gång var 2 människor
I Hiroshima
Ena sekunden var de där
I den andra, är de upplösta
I inget

Skuggbilderna är det enda som är kvar
Tills vädret och trafiken passerat
I tillräcklig mängd
Då finns inte ens de kvar…




Fri vers av LassO
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 00:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO