Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till alla Dig

 

det var dig jag skrev med
du - som skrev så skönt erotiskt

utan att du förstod min längtan

det var dig jag tände på
du - som klädde av mig allt

utan att du såg min nakenhet

det var dig jag knullade med
du - som bottnade flera gånger om

utan att du vidrörde min kärna

det var dig jag dagdrömde om
du - som fick mitt blod att hetta svalla

utan att du nådde mitt innersta

det var dig jag sög och smakade på
du - som jag lät komma i min mun

utan att jag egentligen berördes

det var dig jag log mot på msn
du - som fick mig att skratta mjukt

utan att vi någonsin möttes

det var dig jag fällde en tår över
du - som ingav mig förhoppningar

utan att lova mig något

 

det var mig själv jag slutligen mötte

jag - den delen av mig
som troget följt mig varje sekund
genom mardrömsmödor 
under lojt solglitter

och heta nätter av passionerat sex

utan att jag förstått betydelsen av den lojaliteten

 

det var jag - min sannaste vän

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 425 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-05-17 14:16



Bookmark and Share


  MinAndeNavigerarGenomEvigheten
I like.
Längtan och förhoppning.
Saknad och sorg.
Insikt och styrka.

You\'re one of a kind :)
*Kram* Häxa ;p
2008-05-22

    Ken Cassel
utan att se min nakenhet
hade låtit lite bättre

Hej vännen
Jag retas bara lite med dig
*Ler sött*

Kramar
2008-05-17

    Erika H
till alla
som funnits och finns
som verkar i utmarken
som letar sig in

till den
som heter vän
som bor i djupet
som letar sig ut

och du skriver om det grova som blir det fina som blir det vackraste sanna
och du skriver om det så innerligt och naket
och vackert
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol