Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kramar värmer bara gott i själen

Jag kunde inte låta bli att krama om dig
där du låg bredvid mig
min älskade vän
För du bara låg där vid min sida så otroligt vacker småleendes
samtidigt lite små kuttrandes i sömnen
helt inbjudande
Så det kunde jag inte motstå helt enkelt
Så jag tog mina fingrar och förde ditt mörka fluffigt fylliga väldoftande hår
bakom ditt ena öra
för att därefter så sakta bara glida ner med hela handen
och smeka din rygg
Värmen som jag kände när jag gick på upptäcktsfärd på din nakna hud
gav mig många sköna rysningar
i hela kroppen
Ja, jag tycker ju att du är en helt underbar människa
Jaa
Jag tycker att du är helt toppen
Så efter att jag hade stulit till mig en varm och gossig bamsekram ifrån dig
drog jag mig försiktigt tillbaka till min sida
medan jag bäddade in dig varsamt
och ordentligt
För det sista som jag ville var att du skulle börja frysa
i risk för att bli förkyld
Så min vän
Jag hoppas att du nu inte blev alltför arg och besviken på mig för att jag tog mig friheten
att krama om dig
medan du låg där bredvid mig så vackert sovandes
i din skönhetssömn
små slumrandes

Hon svarar
Självklart inte
Vänskapliga kramar är alltid välkomna
Speciellt de ifrån dig
Men så är vi ju också som bästa vänner
Så kompis
Du får mer än gärna krama om mig lite till och från
om du känner för det
Kramar värmer bara gott i själen

Ken Cassel
17/5-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 300 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-17 14:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Ja kramar värmer gott i själen
vacker text,som berör
2008-05-18

  Michaela Dutius
ja kramar värmer gott....en kram är direkt livgivande ibland- läste om två små för tidigt födda tvillingar där den ena låg och kramade om den andra...till liv.
Du kan se bilden här:
http://i31.photobucket.com/albums/c367/ilka_ferrer/abrazito.jpg

2008-05-17

  Sladjana Zubcevic
Härligt ...gillar denna.
Underbart!
2008-05-17

  friheten
Mycket, mycket vacker dikt
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel