Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästa år är det 200 år sedan Charles Darwin föddes


Tidens strand


Öland -96,

en strand fylld av småsten.

Tar upp i min hand

en liten bit fossil,

som en gång var ett djur.

Visserligen efter dess död.

Men ändå känner jag glädje,

över tillfälligheten,

att vi träffades.




Fri vers av Svante
Läst 651 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante