Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fånga dagen!


Vårrus


Våren och värmen

exploderande grönska

borta inom kort




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 739 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-17 20:30



Bookmark and Share


  fågel grå
" Underbart är kort "
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante