Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månens baksida

Månens baksida
ses ej från jorden
månens baksida
kan vi bara drömma om

Månens baksida...

kan du förnimma den
ska du vara
lycklig

och känna
dig utvald




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-17 23:00



Bookmark and Share


  Svante
Tänkvärt. Det finns ju några enstaka människor (månfarare) som har sett månens baksida, det är inte många förunnat att ens komma ut i rymden. Så nära men ändå så svår att nå....
2008-05-17

  Lyckohäxan Enediel
Åh vilket vackert stycke!!
Månens baksida förtrollar oss alla tror jag :)
2008-05-17

    Birgitta Wallgren
Tänkvärd!
2008-05-17

    tramp
där finns skatter !
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP