Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farligt leverne



Lite förvånande hur illa man behandlar varann

I sitt förhållande

Så långt de går

Och så lätt för nån ann

Och att de inte förstår

Att så lätt, den andra snart nog försvann…

Om de inte kärleken får

Njuta…




Fri vers av LassO
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-03 00:28



Bookmark and Share


  Latifa Baker
denna träffar rätt - mitt i!
2008-06-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO