Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bland de mest bortglömda

Släck stjärnorna
rasar
den trasiga ängeln
och världen
går i bitar
i sin helhet
och i smyg
knyter den hemlösa
själen
handen
och gömmer hjärtat
för utan den rätta
försvinner målet
och det går inte
att hitta sig själv
i vi mot andra
idyllen
som gick i kras
och trampades ner
av de steg
som ledde bortåt




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 233 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-18 10:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira