Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sambandet


olika lika

Fast vi alla är så olika
när vi går in i ljuset
faller våra skuggor så lika....




Fri vers av aol
Läst 776 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-05-18 12:00



Bookmark and Share


  louisegirl
Så sant och vackert skaldat här, vännen
2015-07-14

  Lollitta VIP
faller våra skuggor så lika....



__________________GULD GULD GULD!!!!!!!!!!!!
2013-11-02

  fågel grå
Den var snygg.
2008-09-05

  papessa
alla är vi människor och lika inför slutet, om vi bara förstod detta under vår levnad, applåderar
2008-06-20

  Simmerskan
likheten har aldrig varit mer slående
tack för ett underbart verk
2008-06-19

  Rosen VIP
sanna ord om, att hur, och var vi än \"står\" här i livet så är vi också \"likar\"
2008-06-15

  glittertindra
så är det...
2008-06-12

  Luciana Pascual
Jusste...så lika...våra skuggor är så lika...djup,vacker...en applåd
2008-05-31

  Havsbris
Lika Unika... ;o)

Vi är alla aska och
till aska ska vi...alla!!

Bravo!
2008-05-22

    Bodil Sandberg
Det här griper tag minsann..så vackert sagt att jag nästan börjar gråta!!varma applåder för klokaste ord!!!!
2008-05-18

  aol
tack jag kan se jaget i den ena vågskålen dina roller duspelade
i den andra
2008-05-18

  Erik L
Tankvärd och något gåtfull text. Jag gillar texter som denna som får läsaren att tänka till och läsa texten flera gånger om. Bra gjort!
2008-05-18

  Måna N. Berger
En riktigt zenbuddistisk visdomstext!
2008-05-18

  Maria T
Solen skiner lika över oss alla.
Underbar poesi.
2008-05-18

  Carola Zettergren
Underbart formulerat!!!Applåder!!!
2008-05-18

    Maria Malm
Något att tänka på, tack.
2008-05-18

  Mats Henricson
Läckert formulerad liknelse !
2008-05-18

  Maria Zena Viklund
brilliant!
2008-05-18

  Mona*
Tål att tänka på!
2008-05-18

  friheten
Så sant
2008-05-18

  Fredrik P. VIP
fint fångad bild
och sanning.
bravo!
2008-05-18

  "Silver" VIP
Gåtfull. Anar massor av djup bakom. Gillar ingressen.

Bokmärks för att landa i de där tankarna som man någon gång hoppas förstå.
2008-05-18

  Eva Enjebo/Drugge VIP
:-) Fyndigt
2008-05-18

    Lindizz
Mycket bra skrivet!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol