Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


heartbreak

visst var det kallt den
natten som du gick med
mitt hjärta som du inte ville
ha men likt förbannat fick




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 447 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 18:13



Bookmark and Share


  aol
så ruggigt bra
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT