Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... plötsligt kom alla ord för all passion...


FULLÄNDNING

en droppe löper
sälta fångas av min tungas
tröstande smekning
en lätt darrning drar genom
min kropp
i tystnad väntar jag
medan dropparna av svett
bildar rännilar över min läpp

jag står stilla
fjättrad av din blick
din tysta viskning
mina ben är särade
jag lutar tungt mot fåtöljens
kyliga skinn
så faller nästa slag snart följt av
en smekning
din tunga väter en stig över
min ryggs fjuniga fält

rappen dansar tätt
mina skinkor glöder
min kropp förut i min ägo
har du bemäktigat dig
jag bestämmer inte längre
innan piskans dans
så spänd
nu mjuknar varje muskel
mina protester svalnar

vrålen från min heta hud
ekar mot stillheten i mitt
vilande inre
hela min kropp är öppen
för dig
floden rinner utmed
både gyllene och klar
all kontroll har jag givit dig

med huden het och blossande
med tårarna droppande
genom svedan från min smiskade
dallrande ristande svettiga stjärt
känner jag hur du famnar mig
din hårdhet banar väg genom
det trånga rosa
spjutet ränner mitt röda kött
skapar solar innanför slutna ögonlock

famnad lämnar jag över
till din styrka
hållen nära skälver min kropp
skakar
pulserar
genom dina fingrar hörs
mina tysta rop
det är fulländat





Fri vers av BitterSweet
Läst 468 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-18 21:04



Bookmark and Share


  Ronny Berk
så het i sin längtans tysta viskningar den textens förmedlans känslor...
2008-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Obeskrivligt sensuellt!
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet