Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du att

Vet du
att när det avlägsna
kommer farligt nära

Då springer jag runt
städar
plockar bort saker
det jag inte orkat
det får egen energi

i min egen rädsla
att göra bort mig
att visa mitt jag

glöm det
jag är dold
i mörker
skuggor
och yttersta hemlighet
även för den som tror känna mig

för så nära
kommer ingen
bara jag
till mig själv

i min mur
av skydd
för och emot mig och dig




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-18 21:20



Bookmark and Share


  Havsbris
som sagt,
vi är våra största fiende
och oftast än man kan
tänka sig...

känner igen känsla och
rädsla,,, inte om alla
men för den jag älskar,
är alltid rädd att göra fel
eller vara fel...

behov av att vara accepterad
som vi är, speciell om vi
kräver mer än alla om oss..
2008-05-31

  * Ammi *
ja så bra skrivet vännen, dessa murar vi bygger .. så svåra att riva!
2008-05-18

    Suz
Känner igen det där..
Det är svårt att släppa in någon i det innersta.
Fint formulerat.
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen