Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minns...

Allt är framtid -
dina steg tillhör redan framtiden.
Men minns,
minns dina första försök
att förstå.

Upphör man någonsin
med att försöka
förstå ?




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-18 21:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket starkt berörande text med visheten som skymtar mellan raderna
2008-05-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det är ju ett lärande
hela tiden så länge
man är i livet, lärandet
är väl drivet till att man
orkar och vill ta klivet
för att se hur det gick
och vad som blev givet...
Intressanta tankar!!!!!
*******************
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP