Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu en söndag med \"om\"

Söndag kväll
känslor jag kämpat mot i dagen
och när mörkret sänker sig
de rasar mot mig
i full attack
av meningslöshet
som kväver mig

att ställa klockan
ännu en gång
ännu en vecka
till det som tar emot
inte är rätt

emot mig
emot meningsfullhet

fastnar i apati
ännu en gång
och hur många gånger till

tills jag orkar dra upp mig själv
eller någon annan
vilket inte är rätt

om det inte är för sent




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-18 21:55



Bookmark and Share


  Havsbris
vet inte vad ska säga,
söndagar för mig, sedan
länge är den bästa dag
nu, fredag är sämst samt
lördag... men så klart
alla har sina känslor och
alla sina beroende...

kanske en dag jag beundrar
mer helgar... just nu är
veckan som gör mig orka
och leva, ett hopp, en
vänta... att händer något,
det pirriga i magen...

dina ord känns inuti!!
2008-05-31

  jardan
Igenkännande i dina rader, gillas !
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen