Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du la pusslet som gjorde mig hel

 

 


blott av en slump
helt oväntat
så fångade du mitt hjärta
la pusslet
som gjorde mig hel igen

du var som en ängel från ovan
och med din underbara röst
så skapade du magi i mitt hjärta
där mina hjärtslag blev trumslagen till din sång

och just när jag trodde
att allt det goda i livet var över
så fann du mig
jag fann dig

och inte trodde jag
att jag en dag
skulle sitta med tårar
och skriva mina ord för dig

men livet blir aldrig som man tänkt sig
och det är jag glad för
för vad hade livet varit
om jag hade missat dig?

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 575 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-18 22:27



Bookmark and Share


    eva m h
Så underbart!
2008-05-18

  Loviza
Nej, livet är fullt av överraskningar :)
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP