Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag trasslig telefonsladd du


fattar du inte?
vi har blivit lurade sen födseln
av godnattsagors lyckliga slut
och prinsar och prinsessor
och pretty barbie och backslick ken

jag på ena sidan
trasslig telefonsladd
och du
10% andandes på andra

vad är det du inte hajar?
vi kom bort någonstans
framför disneyfilmerna på lekis
fröken vägrade hyra tragedier
vi var alltid lite för små

men va fan jag är lite för stor nu
och fick lära mig själv att
happy endings händer aldrig oss
vi faller pladask i ett shitty
intetsägande jävla kapitel
femhundratusen kilometer blanka sidor efter
ingen orkat fylla i

men du begriper inte
nej hur fan skulle du
jag begriper inte själv
varför vi ligger i varsin säng
med trasslig telefonsladd emellan

och andas 10 % baby
bara 10%




Fri vers av Fineshrine
Läst 513 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 00:05



Bookmark and Share


  inutimonster
jag gillar den här, åh, den är pang-på rå, känner igen det där. åh. kan inte vara mer konstruktiv än så, du är grym!
2008-05-19

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat av dig!!!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine