Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anonyma


Anonyma poeter

Skriver inget om sej själva

Var de bor, vilken ålder

Eller, vad de heter

Inte ens en liten personlig vink

Anonyma som skiten i en hink




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-22 17:59



Bookmark and Share


    snöö
Rätt så skönt att få vara så, bostadslös, ålderslös, könslös och namnlös. För den det är viktigt för att få veta är det ju bara att ställa frågan.
2010-01-24

  Christer Eriksson
jo, nicnames borde förbjudas.
2010-01-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO