Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu drar jag en vals,sa Herr P, och lillan trodde att hon äntligen skulle få lära sig dansa

 

Dansa min vackra lilla vän

mitt lilla änglabarn

kom ska jag lära dig

du blir snart van

 

se så

 

bråka inte nu

du är ju så fin när du rör dig

känn så fint jag för dig

kom sitt nära intill

 

låt mig nu viska

i hemlighet 

vad jag vill

 

vila dig nu min söta

jag har något att berätta

något jag vill visa

kom lite närmre så du inget missar

 

inte vill du väl fly nu

 

min alldeles egna

 

 lilla prinsessa

 

 

 

 

 




Fri vers av Rolfsdotter
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-03 18:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hoppsan...Anar något farligt i detta...
2008-06-03

  Elaine.S VIP
Oj, den här kändes, grymt bra fångat...
2008-06-03

    sunnanvind
Ryser kalla kårar...suveränt fångat!
2008-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Rolfsdotter
Rolfsdotter