Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om jag bara vågade, och om jag kunde.. då..


Om jag kunde och vågade

Om jag kunde,
så skulle jag få dig att prata.
Om jag fick,
skulle jag lyssna på allt du vill säga.
Om jag kunde,
skulle jag få dig att berätta.
Om jag kunde,
så skulle jag få dig att tänka högt för mig.
Om jag vågade,
då skulle jag bli arg för att du inte litar på mig.
Och om jag vågade,
skulle jag krama dig och berätta
att vad som än händer så finns jag kvar,
när du behöver mig.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 538 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 14:21



Bookmark and Share


  mysterietsnamn
jättefint skrivet ska du veta :)
2008-06-07
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel