Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en stad full av kopplade feta lägenhetshundar



du och jag
två brutna systrar i en stad
full av kopplade feta lägenhetshundar
med längtan efter aspelundar

och dina fötter var så små
där du stod sommarbar på tå
du lät takplattorna bränna
allt du ville var att känna

jag gav dig en gång
löftet att dela ditt språng
men jag var aldrig så modig som du
och du var redo nu

du sa det gjorde inget alls
jag hörde klumpen i din hals
och sedan du kysste min kind
vi släppte händer i en vind

en nyckelpiga i ditt hår
och i ditt öga fanns en tår
du insåg att du levde än
du låg i famnen på en vän

du sa ibland måste man bara få veta
du hade tröttnat på att leta
ställen på din kropp som kunde smärta
nog att överrösta ditt hjärta






Fri vers av Fineshrine
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-19 17:14



Bookmark and Share


  inutimonster
jag har så svårt för texter som rimmar, så svårt. jag tänkte slänga iväg en kommentar ändå, säga att jag fullkomligt trasslade ihop mitt hjärta i rubriken, ibland känner jag mig som en kopplad fet jävla lägenhetshund. du har så grymma idéer, det har du verkligen. keep it up!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine