Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande Spöke

 

Jag är inte den Du tror att Jag är

Förmodligen inte den Du vill att Jag ska vara heller

Jag är en död människa

Ett levande spöke

Gröna ögon

Ingen någonsin möter

Någon man glömmer

Lika lätt som man vänder blad i en bok




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 535 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-19 19:19



Bookmark and Share


  RiJoKu
Känns som att det ligger lite sorg i den här dikten.
Att vara osedd, eller omtyckt/ogillad för den man inte är.
I så fall förstår jag precis hur det känns.
2008-05-25

  Svante
Spöke eller ängel kan väl vara ungefär samma företeelse? Intressant och bra text även om jag inte riktigt kan sätta fingret på det just nu.
2008-05-19

  Sladjana Zubcevic
Väldigt vackert!
2008-05-19

    Wewill
vackert!
2008-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel