Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är svårt att gå vidare men ibland har man inget val.


jag drar mig tillbaka

vi har stängt och låst dörren
mellan oss för evigt men ändå
står vi kvar på varsin sida och

viskar små kärleksfulla ord

som vi egentligen inte vågar
uttala högt - eftersom vi vet
att vi aldrig kommer återfinna

vår nyckel

och vi aldrig kommer omfamna
varandras själar någonsin igen
och det börjar bli blött och kallt

efter oräkneliga tårar

jag tror därför att det börjar bli
dags för mig att dra mig tillbaka
till mitt egna och en dag kanske
se efter vad som döljer sig

bakom en annan dörr



farväl min älskade




Fri vers av b.c.
Läst 391 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-27 13:32



Bookmark and Share


  Staffan
Sällan blir jag så mållös av en text som jag blev av den här. Den som varit med om detta kan inte gå oberörd förbi.
2005-06-27

    Sonja
En mycket djup och sorlig dikt. Beskrivet på ett fint sätt.
2005-06-27

    Mejja
Sorglig i ton och känsla. Ledsenhet som tränger in. Fint beskrivet om att funnen känsla men inte ha kvar.
2005-06-27
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.