Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Superpotten....




Känslan är vaken
Ömhetens hand visar ingen nåd
Hand, klapp, kyss eller kram
Min kropp känns alldeles lam

Du rör dig
Berör mitt hjärtas djup
Din tanke speglar sig i min själ
Jag släpper allt, vill dig bara väl

Jag ser dig
Vill hålla din hand i min
Vandra i skenet från solen
Tillsammans vet jag, att jag blir en cool en

Känslan är naken
Huden är len men knottrig
Du vet att jag aldrig försvinner
När jag väl ditt hjärta vinner




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-19 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson