Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bjöd mej in


Du bjöd mej in
I din lustgård
I din alldeles privata
Egna interna

Men vägen dit
Var vindlande och svår
Med ögon, kontakt, ögon..
Ögonen, det första som behövs

Jag njöt av dina ögons intresse
Då du granskade mej
Jag njöt av att granska dej
Ögonen, kropparnas språk

Kropparna visade sin öppenhet
Först blyghet, ”hur skulle jag”
Men sen… lite öppnare, lite modigare
Lite skönare

Så kom då ögonens leende
Med munnen, ens tunga ville säga saker
Som väckte intresse
Man spelade över

Men som den spelare du var
Så spelade du med
Och än mer
Du tog ibland kommandot

Beröringen den första
Som eld och is på samma gång
När min hand nuddade din
Och rädslan att, den skulle ryckas undan

Ta i mej mer, skrek min kropp
Ta i mej, rör mej
Jag vill smeka dina kinder
Känna din hud

Tycker du om det
Tar din hand, du håller i
Hand i hand sakta gungande
Vågar inte se… på dej

Vågar inte bryta förtrollningen
Ta känn, njut, dofta
Smeker ditt hår
Du ser på mej

Ditt hår fladdrar i vinden
Rufsande, dina ögon ler
Mot mej
Leendets glädje… leendet är glädjeyttring
Men det är också en port, till mer glädje

Det glada, varma leendet
Som säger vackra saker
Inte det elaka hånleendet utan det som
Tinar marken om våren, solens leende

Lockande leende mun
Ska man våga, ska man kunna
Jag kysser dej snabbt, kort
Klumpigt… med hög puls

Och med hjärtat i halsgropen
Kyssandet kändes misslyckat
Som att bjuda på en torr kaka
Jag kan inte förmå mej att se dina ögon

Men då tar du tag i mej
Du möter min läppar, ömt och mjukt
Du låter din tunga nå min
Du rör dej hela tiden

Vi möts i den första
100%:igt bekräftande kyssen
Den som säger att vi är varandras
Stora kärlekar…

Du bjöd mej in i din lustgård
Jag antog inbjudan för
Det är den skönaste plats
Jag kan vara på…





Fri vers av LassO
Läst 411 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-05-20 10:40



Bookmark and Share


  Quasimodo
Ett livets möte för allt och med allt !!!
2008-05-21

  LadyBird
Vilken härligt pirrande känsla dina ord ger!
Tack! Tusen tack!
2008-05-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Åååå den var så


häääääärligt
underbar
2008-05-20

    glasa VIP
alldeles

den slungar mig

denna dikten
denna lyckoflod

är precis alldeles lyckobringande UNDERBAR
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO