Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din sommarvind

Tänk att få vara en ljummen sommarvind

Tänk att kunna röra din kind utan att du ryggar tillbaka.

Tänk att få nudda din mjuka hud, när jag vill,
helt utan någon speciell anledning.

Jag skulle vara din ständiga följeslagare, en ljummen vind,

alltid i närheten för att svalka
din sommarvarma kropp med min andetag.

Åh, kan jag få vara en sommarvind?

Din sommarvind.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 643 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-20 11:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel