Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vet att det regnar utanför fönstret. Men de soliga vårkänslorna dröjer sig kvar.


Vårkänslor i regnet

Ja, jag vet.
Jag ser att det regnar.
Men jag klagar inte,
för jag har solen i hjärtat,
jag kommer ihåg hur vackert den sken igår.
Det minnet lyser ut
genom mina ögon,
och landar på den jag tittar på.

Allt är vackert i rätt ljus, visst?

Solen är rätt ljus,
det är så rätt det kan bli.
Solskenet i mitt sinne
lyser och landar på allt jag vilar blicken på.

Allt blir därmed vackert,
fastän det egentligen regnar och är grått.


Lys med mig?




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 463 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel