Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sessa utan krona

 .

.

störd vila utan ärta

.

lågar spis i svart aska

.

piskar stjärt mot hård våg

.

släpper ner mitt allt det långa

.

kysser en eller två när jag så kan

.

lägger mig ner under Salikons rosor

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-20 17:21



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
En spännande ny form på en samling. Det här fick du snits på.
2008-05-21

    Bodil Sandberg
Underbart min vän..helt underbart..så ypperligt dramatiskt..sånt gillas i allra högsta grad..och avslutet..mums..om man kan säga så..applåder!!!!
2008-05-21

  Carola Zettergren
Mycket snyggt!!!!
2008-05-20

  Quasimodo
Här kan man ana en prins eller två, kanske en groda också, men det utsläppta håret över rosenbädd blir behållningen mest !!
2008-05-20

  aftermath
som en liten dessert eller entré
naggande god
men med förbehållet det allvarliga inslaget som jag tycker mig skönja, eller så är det gott fullt ut!
2008-05-20

  korpfjäder
Ah, en komprimatsaga. Destillerad och blandad, serverad i vackert glas! Utsökt!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP