Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyssen

Du kramar mig i sommarnatten

kysser mig i solnedgången

bakom körsbärsträdgården.

Läppar med smak av solvarma bär

och doftande kaprifol.





Fri vers av Idun 1
Läst 361 gånger
Publicerad 2004-04-25 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Idun 1