Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord är dina

 

 

 

här sitter jag igen med mina ord
och jag undrar om du minns
när du sa att ingen skrivit poesi för dig

då sa jag att den dagen säkert skulle komma
men du trodde mig aldrig

men se hur det blev
för här har jag suttit nu
så många dagar och nätter
och diktat ord om dig

jag trodde nog aldrig att jag skulle vara den
som skrev sina ord för dig
men nu är det så
och det kunde inte kännas mer rätt än såhär

men jag vet faktiskt inte om du läser
alla de ord som dedikeras till dig
och jag vet att det finns poeter
som är så mycket bättre än mig

men jag vet även en annan sak
att det finns inte alls många på denna jord
som kan älska så som jag gör

så även om jag inte lyckas beröra ditt hjärta
som jag önskar
även om jag inte kan måla ett leende på dina läppar
som varar förevigt

så kommer mina ord vara dina ändå

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 757 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-05-20 19:12



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Vilken fin text blev så berörd. Jag ser att du har kvinnorna
på din sida så att säga. Nu har du en äldre kvinna på din sida också.
2008-06-04

    Mossa
Fint o lite sorgset..
2008-06-02

  Elin Katten Lo VIP
Vilken härlig dikt du har skrivit! Söt och väldigt talande.
2008-05-28

    Pivvi
med stor förvåning förundras jag över hur du lyckats skapa en så vacker och fulländad text.
2008-05-27

  Latifa Baker
Bara ta henne! Just do it!
2008-05-26

  sachie
Vackra ord, till någon som borde förstå *ler*

^_^
2008-05-24

    ~maria~
oj oj jag hoppas hon fattar nu! :)
2008-05-20

  Cris
snyggt....*suck* vackert
2008-05-20

  Rolfsdotter
Så vackert och kärleksfullt, fint slut! Kram Backsippan
2008-05-20

    ej medlem längre
Slutet grep mig verkligen! Fint, mycket mycket fint! Hon/han som fått dina ord bör vara mycket smickrad!
2008-05-20

    ej medlem längre
Oh otroligt vackert och innerligt skrivet, med din egen särskilda touch! Mycket duktigt skrivet, du är en skicklig poet, det ska du tro på för det är sanningen! Vackert, verkligen vackert!
2008-05-20

    eva m h
En sån vacker dikt du skrivit till henne du älskar! Full av kärlek!
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP