Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig nyckeln till ditt hjärta

 

 

 

jag hade ingen aning om vem du var
med ödet gjorde så att våra hjärtans vägar korsades
och vi gick från att skicka mail till att prata på msn
sedan blev det otaliga sms och timmar i telefon varje dag

jag hade inga förhoppningar om någonting
men jag märkte hur jag njöt av att prata med dig
ja, varje sekund då jag hörde din röst
så kände jag att något började gro i mitt bröst

jag är inte den typen av man
som faller för vem som helst
nej, de krävs något speciellt
men när jag väl faller
så finns det ingen återvändo

och du
du var mer speciell än vad jag vågat tro

och utan att jag tänkte på det
så började jag lägga alla små detaljer på minnet
jag började älska alla små saker du gjorde
helt obetydliga saker egentligen
som hur du skär din mat i små små bitar
dina söta rörelser när du sjunger till musiken
och dina små söta ljud du gör när du är trött

små saker som sagt
men ändå saker som gör dig till den du är
helt underbar

och jag vet om allt du berättat för mig
hur svårt du har att släppa i någon
för du är rädd att bli sårad igen

men jag vill att du ska veta
att jag aldrig skulle såra dig
så du får nyckeln till mitt inre
för du har redan bosatt dig i mitt hjärta

jag vill finna vägen in till ditt hjärta
djupare än någonsin fått nå
för det är först då
jag verkligen kan förstå dig helt
och därmed så kan jag älska dig
med allt jag har

så släpp in mig
för om jag får det
så ska jag läka alla dina sår
med min kärlek

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 699 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 19:34



Bookmark and Share


    Pivvi
jag bara kommenterar och kommenterar men det är omöjligt att inte göra det. dina texter är så sköra men ändå bottnade med starka känslor. Mästerligt!
2008-05-27

  Loviza
Du lyckas alltid skriva så gulligt romantiskt. Nej, nu får jag inte sitta och gråta i skolan, seriöst
2008-05-22

    ~maria~
g önskar ngn skrev lika fint till mig.. bara så vackert
2008-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP