Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är någon annanstans. Det kan inte vara här. Det kan inte vara... Det får inte..?


Inte här, inte jag

Är det här?
Nej, snälla, säg att är en dröm.
Det är inte här.

Men om det inte är här,
då måste det vara någon annanstans.
Vartsomhelst,
men inte här.

I osynligheternas danssal,
där allt som inte syns,
eller läggs märke till,
dansar en långsam dans tillsammans.
Där kan det få plats,
det där som inte kan hända här.
Det som inte får hända här.
Vartsomhelst,
men inte här.

Är det jag?
Nej, snälla, säg att det är en dröm.
Det är inte jag.

Men om det inte är jag,
då måste det vara någon annan.
Vemsomhelst,
men inte jag.

Bakom de förbjudna känslornas galler,
där alla vilda, galna, ostyrbara känslor hamnar.
Där kan de låsas in,
de känslorna som inte är mina,
inte är jag.
Där får de härja fritt för vem de vill.
Vemsomhelst,
men inte jag.

Det får kännas hur som helst,
för vem som helst,
var som helst.
Bara det inte är kärlek jag känner för dig i mitt hjärta.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 468 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-20 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel