Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej nej, inte en björn med väldigt liten hjärna..tänktänktänk.. Det är Nalle Puh du tänker på.


En liten rosa zebra med väldigt aktiv hjärna

Så mycket som vill ut,
men brist på ord.

Så många tankar som vill tänkas,
men så lite ork.

Men stanna då!
Dumma tanke,
du springer för fort.
Tänk på att hjärnan
som du springer i
har dålig kondition,
den hinner inte med alls.

Vad tänker du på?

Jag vet inte...
Jag hinner inte med.
Tankarna rusar förbi så snabbt,
jag hinner inte fånga upp någon,
så att jag kan tänka färdigt den tanken
innan nästa flyger förbi.
Vad tänker jag på?
Eehm.. allt? Inget? Massor...


Jag är nog bara en liten rosa zebra,
med en väldigt aktiv hjärna.

Rosa, för att det är fint.
Zebra, för att det är ett underbart djur. Friheten själv speglas i dess okontrollerbart unika mönster.

En liten rosa zebra.

Det är jag nog.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-21 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel