Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarserenad

 

Din sång

som smeksamt steg

under svalors

dunmolnshimmel

och virvlande skratt

som slingrade sig

kring mina vinbärsbuskar

Så vill jag minnas dig

som du och alla fåglar sjöng

en gemensam

sommarserenad.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Thirre
Läst 531 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thirre
Thirre