Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sov.. ända tills jag vaknade.


Drömmen som var sann

Det var här,
jag levde i en dröm
som jag trodde var sann.

Sedan vaknade jag,
och insåg
att den var det sann,
så sann.

En sann mardröm.
En mardröm som blev sann.
Varför?

De underbara drömmarna då?
De som jag aldrig vill vakna ifrån?

Finns det mardrömmar med lyckliga slut?
Finns det mardrömmar..?
Finns det...?

En dröm,
som blev sann.
Endast några timmar,
levde den,
mer levande än själva livet.
Varför en mardröm?
Av alla drömmar?

Av alla drömmar,
så valde mardrömmen
att utspela sig
i verkligheten.

Kan det blir värre?
Nej, nu kramar jag kudden,
viskar vackra ord
rakt ut i luften,
låter Gud viska säkerhet i mitt öra
och väntar på att vakna.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 537 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-21 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel