Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

papa


Utdrag ur ett samtal jag hade med en äldre bekant.

-Hördu LassO är du inte äldre än så
Fan jag hade kunnat va pappa till dej…


-Javisst, har du sett lite bättre ut så….




Fri vers av LassO
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-01 00:17



Bookmark and Share


    *Zenobia*
haha ;)
2008-06-01

  RogerIvan
Så kommer den dagen när samtalet här upprepar sig en generation senare, och då kan du minnas detta:)
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO