Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är tillbaka på poeter.se och det var för ungefär ett år sedan jag sist skrev. Det är lustigt hur mycket man kan tappa av sin person på ett år.


en främling bland poeter

Jag har inte skrivit på länge,
och verkligen inte något personligt.

Det som en gång rörde sig blänkande snabbt,
som regnvåta skuggor i mörkret,
är nu trögt och skrämt.

Utan värdering
viskar läpparna,
Utan värde
suckar hjärtat.

Det är svårt att klä av sin rustning
av champagnelätta skratt, rasslande pärlor,
glittrande leenden, glimmande glasögon
som för en sekund avslöjar sig som visir
innan jag vänder mig bort.

Jag tillhör ingen av världarna.
Ingen av världarna tillhör mig.

Jag talar ingens språk,
känner mig som en själslig analfabet.
Och det är svårt att avslöja att under skalet finns inget mer.

Under skalet finns bara ett vacuum,
och jag är inte mer intressant än såhär.




Övriga genrer av Alice Wonderland
Läst 411 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-22 09:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker det du skriver och själva det faktum att du skriver det är intressant.
2008-11-09

  Della K
Absolut! Hurra hurra!

Vi känner oss alla tomma ibland.
Man kan inte pressa fram det...
Men tricket för att beröra är väl att skriva om något du känner just nu.
Och det här berörde mig... då jag känner mig väldigt hemma i dina tankar.

Kram
2008-07-20

  Rosen VIP
Hm! efter att ha läst dina rader känns du inte som någon främling för mig, tvärtom.. här känns du igen, i poetens själsliga förtydligande...där du får intressen att vakna..
och du, välkommen tillbaka
2008-05-22

    Maria Malm
Du är jätte-intressant. Du beskriver så väl en känsla, som kommer då och då till de flesta, tror jag. Under skalet är alla diamanter.
2008-05-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag tycker att det du skriver är oerhört intressant!
Och ditt utgångsläge är mycket mer gynnsamt än du kan ana.
Sedan måste jag fråga: Gillar du Lustans Lakejer...?
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Alice Wonderland
Alice Wonderland