Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I den nya rafflande serien "hemlighetsmakeriet" idag möter vi en dumpad kvinna med nyblekt plattångad lugg. Vad ska hända härnäst?


ny dokusåpa "Hemlighetsmakeriet"


I avsnitt ett (det vill säga detta inlägg) bläddrar hon i en DN och kollar på söndagsbilagans bostadsannonser. Allt som lyser ”Stockholm” och ”andra hand” känns aktuellt. Hon köper också nya underkläder eftersom hon misstänker det är dålig karma i de gamla trosorna sen det gamla förhållandet. Och de trosor hon köpte var lite sådär snowboard-sportiga, med andra ord inte vad hon skulle valt till sig själv.

Det blev rosa spetsar och sidenband denna gång. Helt rätt.




Övriga genrer av Alice Wonderland
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-27 19:47



Bookmark and Share


  Alice Wonderland
nej Im all real baby ;)
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Alice Wonderland
Alice Wonderland