Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
del 2, i vilken Anneli upptäcker kaffet och frosten


Hemlighetsmakeriet del 2

I hemlighetsmakeriet del 2 vaknar hon av att någon säger; du har ingen pojkvän. Och det stämmer, men det var jävligt taskigt sagt av hjärnan tycker hon. Till hennes glädje finns det fortfarande varmt kaffe i kannan, även om hennes far stängt av bryggaren för en liten tid sedan (innan han drog iväg till jobbet). Kaffet är varmt och frosten tindrar utanför torparfönstret.


Det här avsnittet är inte så intressant, det är mer en inkörsport som ska få tittaren att lära känna karaktären innan det är fredag och lördag och dags att gå ut. Vi anar domedagsklockor, känner stickande doft av eld i näsborrarna.

Något kommer hända.




Övriga genrer av Alice Wonderland
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alice Wonderland
Alice Wonderland