Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkrets gestalt

höger



vänster



öst



väst

åt vilket håll vinden än blåser
går allt i svart
nyaser existerar inte
precis allt går i svart

är det
det här men kallar svart hål?
eller är det endast för mina ögon
detta mörker visar upp
sin fula
äckliga gestalt

men nu

nu

NUUUUUU

ser jag ett ljus
i allt mitt mörker
min själ börjar långsamt
långsamt känna ro och frid igen

underbart
sjukt jääävla underbart
är precis vad det är

MEN

det som alltid kommer
i bakhuvudet sitta
är tanken på
om mörkret återigen
kommer visa sin fula
äckliga gestalt igen.




Fri vers av mfinne
Läst 382 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-22 09:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte fått makt därmed.
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

mfinne
mfinne