Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland, så är omständigheterna eller \"ödet\" mer givmilt med humor, nästan mer än man kan tro.


Rovfåglarna


Det var möte, ute på restaurangen, i Östersund… En vän till mej var med, han hette Anders och det var en del jobb som han skulle göra där. Han är tillsammans med en Falk och de är först, sätter sej vid bordet.

En stund senare anländer en Öhrn, han liksom \"flyger\" in med fart

Så kommer nästa, en ersättare för en Svensson, som fått förhinder, och presenterar sej som Uggla… Lite småleende men nu kommer presentation igång.

Alla hälsar:
-Falk-Uggla
-Uggla -Öhrn
-Uggla –Anders X


Så nu satt de där, Falk, Uggla och Öhrn… och Anders… Framförallt Anders har problem, med att sitta utan att le, han försöker så gott han kan att smutta på ölen.
Jaha då var de dags…

Kyparen hade gått runt och hört alltihopa, kypare hör sånt… så kommer han fram, och med ett småleende, så kan han inte bara låta bli…
-Ska det vara nån mat här vid fågelbordet eller räcker det med en påse frön….

NU VAR DET KÖRT för stackars Anders, frustande sprutar ölen ur munnen och samtliga runt fick sej en skvätt… och vilken befrielse, för ingen hade våga sagt nåt om detta…




Fri vers av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-22 10:14



Bookmark and Share


    *Zenobia*
påminner mig om en händelse...handlar om en visslande präst o fågelfrö... *asg* ;)
2008-05-22

  anits VIP
Vilken härlig upplevelse
det måste ha varit
kan inte låta bli att
sktatta
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO