Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekande Steg Efter Tystnaden

 

 

Du har gjort det Du lovade att aldrig göra.

~ | ~

Du har vänt Dig om och gått.




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-22 19:56



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Så få ord, endast två rader.. Men så mycket smärta..!
2008-05-23

  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet!
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel