Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tonåringe som blev vuxen, mamma och gift.

Tonåring träffar äldre tonåring.
Tonåring faller för tonåring trots att han var äckelfull och på väg hem med en annan tjej.
Tonåring bli imponerad av helt fel saker.
Tonåring blir sambo.
Tonåring blir vuxen.
Vuxen blir mamma.
Mamma är inte lika lätt att imponera på.
Mamma vill ha något vettigt ut av livet.

Mamma blir tveksam.
Mamma blir jävligt tveksam till hela kalaset.
Mamma vill inte mer.
Mamma blir nedtryckt.
Mamma blir ensam i tvåsamheten.
Mamma blir kuvad.

Mamma blir kär.
Mamma träffar gift man.

Mamma blir separerad.
Gift man blir skild man
Sambon blir ensam.

Mamma blir glad mamma.
Mamma blir fru snart.




Fri vers av Synthia
Läst 449 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-22 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synthia
Synthia