Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagsknull i småbarnsfamiljen

Bolibompa
bolibomp-bomp-a
Bolibompa
bolibomp-bomp-a
Boli boli boli boli bompa!


Knäppa upp jeansen
trampa ur tofflorna
upp med kjolen
in på toa
handduk på sitsen
annars är den jävligt kall
upp med benen
in
ut
klart
skjut
slick
slick
gnugg
gnugg
å
å
å
å
Å
snabbdusch
ut
tömma diskmaskinen

Detta är kärlek!





Fri vers av Synthia
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-22 21:29



Bookmark and Share


  Bortklemad
hahah är det så att bli vuxen?

Applåd!
2008-05-22

  Lola
Haha!
Bra och precis beskrivning av guldstunder mellan de vuxna under småbarnsfamiljelivet.
Been there. Done that.
Varannanvecka-förälder is the shit!

=)
2008-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Synthia
Synthia