Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den surrande roterande kaninen som ger onanin ett nytt ansikte

Som barn ville jag alltid ha ett husdjur

det ville alla

få fick det

Kanske är det därför så många med mig älskar

\"Rabbiten\"




Fri vers av Synthia
Läst 377 gånger
Publicerad 2008-05-22 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synthia
Synthia