Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ung kvinna som inte är redo att dö

Lidandet personifierat
I en rullstol med syrgas
30 år gammal
tittat på när barnet köper skor på din sko
Ser hur den lilla flickan har förväntan i ögat
henne skall hon snart lämna
Orken är bortblåst
Livet är över
Här skall hon inte vara
dom har gett henne till sommaren
Hoppas sommaren aldrig kommer
låt det alltid vara vinter




Fri vers av Synthia
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-22 21:47



Bookmark and Share


    Bim
...är bekant med den här känslan,-att inte vara redo och det är nog
som i låten\" alla vill till himlen men ingen vill dö\" och det kanske låter utslitet men sä länge det finns liv ,så lever man.
2008-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Synthia
Synthia