Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maslows behovstrappa

Ta på mig

jag dör

Rör mig

jag lider

Se mig

jag drunknar

Hjälp mig

jag behöver dig




Fri vers av Synthia
Läst 555 gånger
Publicerad 2008-05-22 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Synthia
Synthia