Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärleksförklaring


Andreas (2003)


När snön föll
i mörkaste december
kom du
med ljus och glädje in
i den värld
som blev din
din och min
som en liten sol
sken du upp
varje dag
min lilla baby
för ett tag
nu en busig grabb
med benen fulla
av hopp och lek
dansar gatan fram
sjunger en sång
visar mig gång
på gång
du är en glad prick
som får mammas hjärta
att säga klick, klick




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-06-28 08:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell