Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värdefull


Att kosta lite

Är inte detsamma som att va billig

Tvärtom kan det som är mest värdefullt

Kosta minst




Fri vers av LassO
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-01 02:15



Bookmark and Share


    *Zenobia*
det gäller att investera rätt... :)
2008-06-01

  RogerIvan
Tänkansvärt...
Gäller samma med både prylar som kvinnor:)
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO