Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smakerna


Man får ta det onda

Med det goda

Det sura

Med det söta

Den beska

Med det salta

Alla fyra smakerna

Men inget är egentligen gott

Om det får dominera för mycket


Livet är, likadant…

Och om nåt dominerar, för mycket

Så tappar det liksom i värde…




Fri vers av LassO
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-01 18:12



Bookmark and Share


    *Zenobia*
det gäller att balansera väl på livets slaka lina...
2008-06-01

  anits VIP
Alldeles sant
2008-06-01

  Havsbris
så sant vännen...

makt har aldrig varit
synonym av värdefull,
tvärtom!! För att förenkla
kommentaren och inte
gå in i detaljer :o)
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO